maanantai 14. heinäkuuta 2014

Esite kotimaisesta viljaketjusta julkaistu suomeksi ja englanniksi

Suomalaisen viljaketjun vahvuudet ovat alkutuotannossa, puhtaassa maaperässä ja ilmastossa. Logistiikkaketju tiloilta viljakauppaan, teollisuuteen ja satamiin on lyhyt ja tehokas. Suomessa alkutuotantoa ja koko elintarvikeketjua valvotaan monessa vaiheessa tarkasti, jotta kuluttajien lautasella oleva ruoka olisi turvallista.

Vilja-alan yhteistyöryhmässä (VYR) on tehty keväällä 2014 yhdessä ketjun toimijoiden kanssa esite viljojen ja öljykasvien tuotannosta Suomessa. Esitteessä kuvataan suomalaisen tuotannon erityispiirteitä, tuotantoa ja käytännössä viljan tietä pellolta kuluttajan ruokapöytään.

Viljojen ja öljykasvien tuotantoa kuvaava esite on tehty englanniksi ja suomeksi. Englanninkielinen esite pääsee toivottavasti vilja- ja öljykasvisektorin toimijoiden ja viranomaisten kautta ahkeraan käyttöön, kun suomalaista maataloustuotantoa esitellään maailmalla!


Agricultural production in northern conditions
Do you know what cereal and oilseed crops are produced in Finland and how they are produced? Now there is easy way to find out! Finnish Cereal Committee (VYR) has prepared in co-operation with grain chain actors a brochure about production of cereal and oilseed crops in Finland! Brochure is available in English and in Finnish!

Lue lisää - read more:

Esitteistä ei ole otettu painoksia, mutta ne voi tulostaa VYR:n nettisivuilta. Mikäli tarvitsette esitteestä suuremman version parempilaatuisine kuvineen, niin otattehan yhteyttä: kati.lassi[at]vyr.fi

Teksti: Kati Lassi, suunnittelija, VYR
Kuva: MMM:n kuva-arkisto


Vilja-alan yhteistyöryhmä on suomalaisen vilja- ja öljykasviketjun yhteinen kehittämisorganisaatio, jota maa- ja metsätalousministeriö tukee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti